Voit tilata herkullisia tarjoiluja koko yritykselle

Ruoan ja juoman tarjoaminen voi olla kallis ja työvoimavaltainen prosessi. Digitaalisten teknologioiden nousu on antanut yrityksille mahdollisuuden poistaa nämä tehtävät toimiston sisältä, mikä tekee niistä varteenotettavan mahdollisuuden yritysjohtajille. Mahdollisuus tilata ruokaa ja juomaa mobiililaitteesta on tulossa nykyaikaisessa yritysmaailmassa entistä helpommaksi.

Ensimmäinen askel aterioiden tilaamisessa on selvittää, mistä voit saada tarvitsemaasi ruokaa tai juomaa. Ravintoloiden tietosivustot näyttävät suosittuja ruokatyyppejä eri puolilta maailmaa: tyypillisiä hintoja, ruokalistavaihtoehtoja ja ateriaasi ehdotettuja paikkoja. Heidän löydöksensä voivat myös kertoa, minkä tyyppinen ravintola sopisi parhaiten makuhermoillesi – tai jopa ulkona olevaan säähän… Tämä erinomainen opas näyttää, kuinka voit kartoittaa määränpääsi helposti.”

Olemme tällä hetkellä maailmassa, joka on yhä vähemmän yhteydessä toisiimme. Monet yritykset yrittävät astua pois perinteisestä ja eristäytyneestä työympäristöstä ja omaksua avoimuuden, innovaation ja liitettävyyden.

Catering on palvelu, jonka saat toimistollasi. Voit tilata erilaisia ruokia ja juomia älypuhelimesi tilaussovelluksen avulla.

Voi olla erittäin haastavaa päättää, mikä catering-palvelu sopii sinulle ja yrityksellesi. Joskus se on makuasia, ja jos olet varma, että kaikki rakastavat sitä, voit valita vain yhden tai kaksi ruokaa. Muina aikoina yrityksessäsi saattaa olla useampi kuin yksi henkilö, joka haluaa syödä samaa ruokaa kuin toinen. Tässä osiossa autamme sinua yksinkertaisessa ratkaisussa – tilaa suosikkiruokailupalvelustasi!

Ulkona syöminen on loistava tapa nauttia seurasta ja seurustella kollegoiden ja mahdollisten ihmisten kanssa. Voit tilata tarjoilut yhdeltä parhaista ruokapalveluista ja valmistaa aterioita kollegoillesi milloin tahansa. Tämä palvelu on niin kätevä, että voit jopa maksaa laskusi verkossa ja toimittaa ne toimistollesi tai päinvastoin.

Aivan kuten asiakkaasi haluavat, voit myös tilata cateringia työntekijöillesi.

Rakastamme juhlia töissä, toimistossa. Yrityksen tulee pystyä tarjoamaan laaja valikoima juhlapalveluita. Ei vain sitä, että koko tiimin pitäisi olla mahdollista osallistua näihin juhliin, ei vain yksi tai kaksi henkilöä peräkkäin.

Tarvitsemme jonkinlaisen catering-palvelun, joka ei vain ilahduta, vaan kattaa kaikki tarpeet tapahtumasuunnittelun, ruoan tarjonnan ja vieraanvaraisuuden osalta. Saatamme odottaa 200 hengen tapahtumaa kahvilassa, jossa on hyvä valikoima ruokia ja juomia kohtuulliseen hintaan. Näitä tilaisuuksia suunnitellaan usein osaksi yritysstrategiakokouksia, joissa keskustellaan monista muista aiheista, mutta muuhun ei jää aikaa – joten nopea lounas tapaamisten välissä on tervetullut!

Meille paras ratkaisu saattaa näyttää taikalta, mutta se ei vaadi taikuutta: ruokaa tilauksesta! On olemassa monia verkkoalustoja, joissa voimme tilata jotain todella maukasta heti yhdellä napsautuksella – ehkä jopa tarjota yllätyslomaa