Turku Nickin Food Design valmistaa ja tarjoaa kattavan juhla- ja ateriapalvelun

Ruokapalvelu on erittäin suosittu toimiala, jonne ihmiset tulevat syömään eri puolilta maailmaa. Tämä on loistava tilaisuus yrityksille, jotka haluavat laajentaa perustaansa.

Ruoka ei ehkä ole pääpaino, mutta sillä on oma persoonallisuutensa ja siten ainutlaatuinen ja erottuva maku. Ruokapalvelu on siis myös alue, joka suunnittelijoiden tulee kattaa. Ruokapalvelusuunnittelija osaa ottaa huomioon sekä perinteiset että modernit designtrendit luodakseen asiakkaille parhaan juhlakokemuksen.

Turku Nickin Food Design valmistaa ja tarjoaa kattavan juhla- ja ateriapalvelun sisältäen DJ-palvelut, cocktailpalvelut, buffetpalvelun ja muut erikoispalvelut. Se sisältää laajan valikoiman tuotteita erilaisiin tarkoituksiin: häihin, syntymäpäiviin tai vain hauskanpitoon ystävien kanssa.

Laajan ruokavaihtoehtojen ja helpon pääsyn asiakkaaseen verkkosivuston tai mobiilisovelluksen kautta on helppo valita tyylisi, tunnelmasi ja tarkoituksesi. Palvelu on myös erittäin kätevä henkilökohtaisilla pay-as-you-go -hinnoilla (jotka voidaan maksaa etukäteen tai laskun päälle ilman lisäkuluja).

Ruokasuunnittelun avulla aterioiden suunnittelu ja rekonstruointi helpottuvat huomattavasti. Ruokasuunnittelijat voivat nyt toteuttaa ideoitaan ilman kalliita prototyyppejä tai uraauurtavaa 3D-mallinnusta. Prosessia voidaan yksinkertaistaa ja tehostaa käyttämällä tehokkaita työkaluja, kuten elintarvikesuunnittelijan avustajaa.

Ruoka on erittäin tärkeä osa elämäämme ja sellaisenaan tarvitsemme kaiken oikean tiedon valitaksemme oikeat juhlaruokavaihtoehdot.

Tietyn idean jälkeen sinun täytyy luoda uusia ruokalistoja ja/tai tarjota uusia tuotteita. Voit myös työskennellä kokin tai kenen tahansa muun ruoasta ja juomasta perehtyneen kanssa.

Tekoälyn kirjoitusassistenttien avulla voit luoda hyvän menun tapahtumaasi tai juhliisi heti ensimmäisellä kerralla. Voit käyttää tätä sisältöä useita kertoja tapahtumasi tai juhlasi eri osista pitäen kaiken tuoreena ja osuvana.

Jotkut tuotemerkit ovat painottaneet paljon tarjontaansa ja ainutlaatuisia palveluitaan.

Turku Nickin Food Design on viljellyt omaa brändi-identiteettiään ja tunnetaan Suomen johtavana juhlaruokapalvelujen tarjoajana. Ne tarjoavat juhlapalvelua, catering-palvelua, lounaita, illallisia ja tapahtumia. Heidän mainonnassaan on keskitytty ruoka- ja juomatuotteisiin, jotka ovat enemmän kuin vain juomia, ja tärkeimmät huomion herättäjät ovat esimerkiksi kypsennetyt pihvit tai mehukkaat hampurilaiset. Yritys on saanut monia palkintoja palveluistaan, mukaan lukien “Party Star of the Year” The Swedish Party Awards 2015 -tapahtumassa brändin “Piggy Back Party” -tapahtumasta, jonka isännöi Beyoncen aviomies Jay-Z Lontoon Hyde Parkissa toukokuussa 2015.

Nickin Food Designilla on laaja valikoima tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Kia Motors, DiGiorno, Starwood Hotels and Resorts Worldwide, mm. Se on ensimmäinen yritys, joka yhdistää juhlapalvelujen personoinnin ravintolatyyliseen ateriapalveluun, jonka avulla ryhmät voivat kokea Nickinin ainutlaatuisen keittiön omassa rauhassa ja mukavasti.

Meidän on luotava enemmän arvoa sisällöntuottajille pystymällä luomaan ideoita valtavasta tietomäärästä, joka on käden ulottuvilla. Siellä on todellakin paljon tietoa, että meillä on aikaa ja voimme käyttää sitä luovilla tavoilla. Tarkemmin sanottuna tarvitsemme tekoälyn kirjoitusassistentin – sellaisen, joka luo ideoita käyttäjien kommenttien tai ehdotusten perusteella sen toimintojen käytön jälkeen.

Turku Nickin Food Design on urbaani ruoka- ja juomasuunnittelutoimisto. Olemme joukko monitoimisia luovia tekijöitä, jotka voivat luoda herkullisia ja mukaansatempaavia juhlamenuja.

Turku Nickin Food Design tarjoaa laadukkaita ruokapalveluita juhliin ja yrityksille. Yrityksellä on todistettu kokemus juhlien herättämisestä henkiin ja olemassa olevia palveluita täydennetään tarjoamalla juhlien aikana räätälöityjä aterioita. Ruoka on yksi asia, jota ihmiset odottavat jokaisen juhlan päätteeksi – olipa kyseessä syntymäpäiväjuhla, vuosipäivä, tai vain illanvietto ystävien kanssa.

Olemme tuoneet juhlia, lounaita ja illallisia suurelle yleisölle Suomessa yli 20 vuoden ajan. Turku Nickin Food Designin ravintolat on suunnattu catering-alan ammattilaisille ja yleisölle.

Turku Nickin Food Design loi ja lanseerasi uuden palvelun. Tarkoituksena oli esitellä suomalaista ruokakulttuuria ja tarjota luotettava, runsas ja monipuolinen ruokavalikoima. Startuppia vetää perustaja Turku Nickin, joka on aiemmin työskennellyt markkinoinnin parissa, mutta nyt keskittyy kokkitaitoon. Nopeasti kasvava startup – se on jo kaksinkertaistanut liiketoimintansa tänä vuonna ja odottaa tuplaantuvan uudelleen kolmen vuoden sisällä.

Viime vuosina ruoan kysyntä on kasvanut eksponentiaalisesti. Biotekniikan ja elintarviketuotannon johtama ruoka, jatkuvasti kasvava polttoainelasku ja ilmastonmuutoshuoli, on mainittu yhdeksi tärkeimmistä syistä ilmaston lämpenemiseen. Elintarviketeollisuus on aina ollut nopeasti kasvava markkina. On kuitenkin arvioitu, että lihapohjainen ruokavalio on noussut kolme kertaa nopeammin kuin kasvis- tai vegaaniruokavalio viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana.

Loppujen lopuksi se, mitä syömme, voidaan pitää valintojemme ja elämäntyylimme tuotteena, mutta kun sen tiivistää sen olemukseen – kyse on ruoasta ja syömisestä!

Kysymys, joka meidän pitäisi kysyä itseltämme pohtiessamme osuus- ja yhteisötaloutta, on “miltä tulevaisuutemme näyttää?” Jos haluat tietää, miltä tulevaisuutesi näyttää? No.. Lue tämä artikkeli Turku Nickin Food Designista … (Käytämme täällä ihmisluontoa.)