Otamme vastaan ​​ruokailutilauksia 10 hengen ryhmille

Joka viikko tapaan ryhmän ihmisiä osastollani. Tavoitteena on saada heidät valitsemaan jotain erityistä toisilleen. Olemme kaikki nähneet, kuinka tämä voi olla melko haastavaa. Yksi niistä asioista, joita yritykset usein tekevät, on tarjota erilaisia aterioita ja juomia aina, kun he haluavat juhlia jotain. Tästä aiheutuu logistisia ongelmia, sillä samaa asiaa ei kannata tarjota kahteen kertaan, vähiten silloin, kun kotona tai toimistotiloissa odottavien asiakkaiden on yksityisyyden puutteen vuoksi vaikeaa.

Lopputuloksena on, että meillä on paljon työtä suunnitteilla, mutta hyvin harvat vapaaehtoiset ovat valmiita tarjoamaan tällaista palvelua ja erilaisia ruokia on niin paljon, ettei yksikään yritys pysty tarjoamaan kaikkea mitä tarvitsemme. Lähestymistapamme perustui siis siihen, että luomme ruokavalmistajilta ruokalistan ravintolan menun perusteella ja sitten AI-järjestelmämme avulla käyttämällä eri ruokamerkkien pitchejä asiakkaiden ehdotuksiin, kuten “entä pizza?”.

Ihmisten pitää aina kokoontua yhteen juhliin. Avainkysymys on, kuinka tämä kokoontuminen onnistuu. Sitä vieraat haluavat, he eivät tiedä tarkalleen mitä haluavat, mutta he haluavat silti pitää hauskaa ja on aina hyvä, kun saa vastineeksi herkullisen aterian.

Australiassa emme todellakaan välitä aterioissamme saatavilla olevista erilaisista ruoista. Mutta Singaporessa ja muissa maissa on paljon paikallisia herkkuja ja herkkuja, joita ihmiset haluavat syödä.

Tämän seurauksena tarvitsemme catering-palveluntarjoajia palvelemaan näitä lukuisia makuja. Emme halua mennä ulos syömään ilman, että meillä on riittävästi ruokavaihtoehtoja asiakkaillemme. Nämä yritykset tarjoavat meille erilaisia ruokalistoja ja reseptejä, jotka palvelevat tätä monenlaista makua.

Voidaan käyttää: Twitter-kampanjoihin hashtageilla; Facebook-mainokset hashtagilla; Viraaliset videomainokset hashtagilla; Instagram-kampanjat (hashtageilla); Online-pelien kehittäjät voivat luoda uusia pelikonsepteja, jotka voidaan testata reaaliajassa A/B-tasolla; Sosiaalisen median kampanjat samalla alustalla (esim. Twitter jne.), eri alustoilla, joilla on samankaltaiset avainsanat ja sisällöntuotannon teemat; Henkilökohtaiset videoblogit (e-tailer), joissa on kuvatekstejä kaikille mainosmuodoille… jne..

Isossa ryhmässä on erilaisia tapoja esittää ruokaa. Voit esimerkiksi yrittää laittaa asiakkaasi liukuhihnalle ja antaa heille ruokapalan kerrallaan. Syy siihen, miksi tämä lähestymistapa ei toimi, on se, että se saa asiakkaat ajattelemaan, että heille ruokitaan nopeasti, mutta todellisuudessa heille ei tarjoilla mitään. Sen sijaan sinun tulisi antaa heille useita eri vaihtoehtoja valita ja valmistaa ruokaa heidän mielensä mukaan – varmistaaksesi, että he saavat laadukasta ruokaa ja välttääksesi ajanhukkaa.

Toinen lähestymistapa on, että jokaisessa pöydässä on useita pöytiä, joissa on useita erilaisia ruokia, jotka sopivat ryhmän erityyppisille ihmisille. Tällä tavalla voit vastata kaikkien makuun ja mieltymyksiin tuhlaamatta aikaasi varmistamalla, että jokainen saa juuri sen, mitä haluaa.

Ateriatilaus on kutsu 10-15 hengen seurueeseen. Toimituksen hoitaa catering-yritys ja se lähetetään isännän kotiin.

Tässä osiossa esitellään erilaisia catering- ja ruokapalvelutyyppejä ja niiden käyttötapoja. Se antaa myös nopean yleiskatsauksen siitä, mitä catering-palveluilla ja ruoan toimituksella tarkoitetaan

On monia yrityksiä, jotka tarjoavat erityisiä catering-palveluita, kuten:

1. Roast Beef Sandwich

2. Pizzat runsaalla täytteellä (juusto, liha, kasvikset)

3. Chicken Nuggets dippikastikkeella ja keksejä dippiä varten

4. Gourmet Burger Flats eri kokoisia 10 hengen ryhmille

5. Premium Chocolate Dipped Brownie valikoimalla täytteitä tehdäksesi tilauksesta vielä täydellisemmän 10 hengen ryhmille

Juhla on ihmisten kokoontuminen sosiaalisiin tilaisuuksiin. Juhlat ovat valtava bisnes tulevaisuudessa ja juhlien perustaminen on olennainen osa kaikkea tätä palvelua tarjoavaa yritystä. Juhlissa on monenlaisia catering-palveluita, catering-henkilöstöä ja ruokamyyjiä. Teknologian kehittyessä meidän tulisi ottaa vastaan tarjoilutilauksia niin ryhmille kuin henkilöille, jotka haluavat järjestää omia juhliaan.